Koncertszervezés: Csordás Petra 06-30-9351-605

Dred n' Doris - Változnak az idők

A formáció legutóbbi kislemeze a "Változnak az idők" minden várakozást túlszárnyalt. "Tudtuk, hogy jól sikerült a dal, de ezt álmunkban sem gondoltuk volna." - mondta Dred. A dal 2008 legtöbbet játszott magyar rádiós dala lett. A hazai dj-k játszási listáján is a legkedveltebb magyar lemez. A dalból készült klip a Viva televízió chartjának első helyét is elfoglalta.


Dred n' Doris

Dred első szerzeménye 1998-ban jelent meg, majd dalai több válogatáslemezen is feltűntek. 2004 végén dj-ként készítette el a Trendi Hit Mix című mixalbumát. Doris a zenei általános iskola után változatos zenei stílusokban (country, gregorian, musical) próbálta ki magát. Később a magánének órák mellett feldolgozás-zenekarokkal koncertezett, majd egy lánycsapat tagjaként mutatta meg tudását.

A formáció 2005-ben a "Csak a Hold" című kislemezzel mutatkozott be. 2006-ban a produkció képviselte Magyarországot az évente megrendezett Eurodance Song fesztiválon. (A megmérettetésen 39 ország dance dalai versenyeznek az "Európa legjobb dance dala" címért. Az elmúlt években olyan előadók dalai szerepeltek itt, mint az ATB, David Guetta a Tatu vagy a Groove Coverage.) >>


Dred diszkográfia


Dred - Felkelt a Nap

Dred - Megfordul a Föld

Dred - Bolond nyár

Dred - Az éjjel

Dred - Csak A Hold (Maxi Single)

Trendi Hits Mix Mixed by Dred .>>